Over De Bazel

De Bazel aan de Vijzelstraat is een monumentaal gebouw. Met het Koninklijk Paleis op de Dam, het Rijksmuseum en het Scheepvaarthuis behoort het tot de meest indrukwekkende historische gebouwen van Amsterdam!

De Bazel herbergt momenteel een luxe conferentiecentrum met een chique, klassieke uitstraling. De grote Koningszaal en de zes aangrenzende zalen zijn allen in hun oude grandeur teruggebracht en zijn een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering of trouwreceptie. Met hun prachtige parketvloeren met inlegwerk, stucplafonds met kroonluchters, fraaie schouwen, stijlvolle schilderijen, unieke glas-in-lood ramen en door de architect ontworpen Art Deco stoelen en vergadertafels waant u zich terug in de verfijnde chique uit het begin van de twintigste eeuw. 

De Bazel, dat over een eigen parkeergelegenheid beschikt, is gesitueerd in het historische centrum van Amsterdam vlakbij de Dam, het Koninklijk Paleis en vele bekende musea, theaters en winkelcentra. Tevens ligt het op slechts op 20 km afstand van Schiphol Airport.

Wij staan tot uw beschikking en denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een unieke ervaring te maken die u terug voert naar de wereld van luxe en verfijning van Karel de Bazel!

Voor een impressie van de mogelijkheden in De Bazel: kijk op Youtube