Diner ‘Cruise wit us’ Arrangement

Uw bijeenkomst in De Bazel kan op een onvergetelijke wijze worden afgesloten door een diner op de Amsterdamse salonboten ‘Soeverein’ of ‘Valentijn’. In samenwerking met rederij Cruise with us biedt De Bazel Conference Centre u een diner cruise arrangement aan, waarbij uw gezelschap (van x tot y personen) van een excellent diner geniet terwijl het mooiste decor ter wereld aan hen voorbij trekt: de Amsterdamse grachten. 

De kwaliteit van het diner wordt door de bekende criticus Johannes van Dam als volgt onderstreept: ‘ … op de proefvaart die ik mocht meemaken, met een vlekkeloos 6-gangendiner voor 26 man, kookte de chef met wie ze altijd samenwerken, de chef van restaurant Van de kaart. Die zaak kreeg … een 9+ van me; voor deze maaltijd … was er nog een hoger cijfer uit gekomen’

De schoonheid van de schepen en de kwaliteit van het diner sluit naadloos aan op de stijlvolle ambiance van De Bazel Conference Centre. Op deze wijze wordt uw bijeenkomst in De Bazel op passende wijze afgesloten met een koninklijk diner aan boord van de schepen van Cruise with us. 

Voor meer informatie over deze unieke samenwerking: klik hier (link naar contactgegevens).

Arrangement: vergaderen – rondvaart diner – overnachting 

Bent u op zoek naar een uniek totaal-historische (vergader)ervaring voor uw gasten? Boek dan ons vergader/diner cruise/overnachting arrangement!

Uw bijeenkomst vindt overdag plaats in De Bazel Conference Centre. ’s Avonds gaat u op een unieke diner cruise (link naar ‘diner ‘cruise with us’ arrangement), waarna uw gasten op loopafstand worden afgezet bij hotel Banks Mansion.  

Het betreffende hotel op ligt 50 meter verwijderd van De Bazel Conference Centre, zodat een eventuele meerdaagse conferentie op deze wijze efficiënt wordt gecombineerd. Het Banks Mansion hotel sluit, net als de schepen van Cruise with Us, in kwalitatief- en historisch opzicht volledig aan op Art Deco conferentiecentrum De Bazel.

Uw bijeenkomst wordt op deze wijze een reis naar de lang vervlogen, maar zeer verfijnde en stijlvolle jaren ’20 van de vorige eeuw.

Voor meer informatie over dit unieke arrangement: klik hier

 

News