Onvergetelijk(e) verjaardag of jubileum? De Bazel!

Uw verjaardag of jubileum viert u met mensen, die u dierbaar zijn. Het is dan natuurlijk logisch, dat u de betreffende gebeurtenis niet zomaar ergens zal willen vieren. Want buiten de viering zelf wilt u uw gasten vooral trakteren op een onvergetelijke ervaring, die hen nog lang en met veel plezier aan de betreffende dag zullen laten terugdenken. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden u dan ook graag het volgende programma aan.

Ontvangst 

Uw gasten worden allereerst ontvangen in één van de stijlvolle ruimten die het gebouw rijk is met koffie en huisgemaakte zoetigheden.

Rondleiding

Daarna is er de mogelijkheid om een rondleiding door het gebouw te volgen, waarbij alle aspecten van de rijke en architectonisch verfijnde historie van De Bazel aan bod zullen komen. Uw gasten zullen versteld staan van het immense en geheel restaureerde Art Deco bankkluizencomplex en de speciaal in het gebouw geplaatste 18e eeuwse Italiaanse spiegelzaal.

Receptie

Na de rondleiding is er tenslotte de gelegenheid om uw viering extra luister bij te zetten tijdens een receptie, waarbij de innerlijke mens zal worden verwend met heerlijke (eventueel huisgemaakte) hapjes en drankjes.

Naast het bovenstaande arrangement zijn wij natuurlijk graag bereid om uw viering af te stemmen op uw specifieke wensen. Het team van De Bazel staat dan ook voor u klaar om uw toch al zeer speciale gelegenheid nóg specialer te maken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Beugeling of Jet Schotsman via 020 – 25 11 800 of info@debazelamsterdam.nl.