bedrijfsuitje? de bazel!

Van tijd tot tijd is het belangrijk, dat u de (naaste) medewerkers waarmee u samenwerkt binnen uw organisatie in een andere omgeving dan de werkvloer meemaakt. Na afloop van zo’n evenement kijkt u toch net iets anders tegen elkaar aan en verloopt de samenwerking net even iets soepeler.

De Bazel werkt hier natuurlijk graag aan mee en heeft een arrangement, waarbij uw medewerkers kunnen wegdromen in de roemruchte en verfijnde architectonische geschiedenis van het gebouw … om daarna weer te landen in het heden met behulp van heerlijke (huisgemaakte) hapjes en uitstekende dranken.

Concreet verzorgen wij voor uw groep graag een ontvangst met koffie en huisgemaakte zoetigheden en een indrukwekkende rondleiding door De Bazel, waarbij onder andere het immense en geheel restaureerde Art Deco bankkluizencomplex en de speciaal in het gebouw geplaatste 18e eeuwse Italiaanse spiegelzaal worden aangedaan.

Na de rondleiding is er tenslotte de gelegenheid voor de borrel, waarbij wij u graag verrassen met een uitmuntend cateringaanbod.

Naast het bovenstaande arrangement zijn wij natuurlijk graag bereid om uw uitje af te stemmen op uw specifieke wensen. Het team van De Bazel staat dan ook voor u klaar om het aangeboden arrangement nóg specialer te maken! Uw bijeenkomst in De Bazel kan op een onvergetelijke wijze worden afgesloten door een diner op de Amsterdamse salonboten ‘Soeverein’ of ‘Valentijn’. In samenwerking met rederij Cruise with us biedt De Bazel Conference Centre u een diner cruise arrangement aan, waarbij uw gezelschap van een excellent diner geniet terwijl het mooiste decor ter wereld aan hen voorbij trekt: de Amsterdamse grachten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze enthousiaste collega's via 020 – 25 11 800 of info@debazelamsterdam.nl.

Kiezen voor een gewoon (bedrijfs)uitje kan altijd... De Bazel biedt echter een onvergetelijke ervaring!