Parkeren bij De Bazel

 

Uw gasten kunnen op aanvraag een parkeerplaats reserveren bij De Bazel. Voor een overzicht van de parkeergarages in de buurt van De Bazel:

Klik hier voor parkeermogelijkheden rond De Bazel (pdf-formaat)

Routebeschrijving De Bazel

De Bazel Café & Conferentiecentrum
Vijzelstraat 32
1017 HL Amsterdam

Met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station kunt u tram 4 en 9 nemen. Stap bij de derde halte, Muntplein, uit. Loop rechtsaf de Vijzelstraat in. Na ongeveer 100 meter vindt u gebouw De Bazel aan uw rechterhand. U kunt ook tram 16 of 24 nemen. Stap bij de vierde halte, Vijzelstraat, uit. U staat dan tegenover gebouw De Bazel.

Met de auto

Vanaf Schiphol of Den Haag:
Neem bij Amsterdam de RING WEST en volg afslag OSDORP CENTRUM (S106). Houd richting CENTRUM aan tot u bij het Surinameplein komt. Ga rechtdoor en over de brug links, de Overtoom op. Rijd de Overtoom tot het einde, ga rechtsaf de Stadhouderskade op. Rijd langs het Rijksmuseum en ga linksaf bij het tweede stoplicht (net voor de Heineken brouwerij). Rijd rechtdoor bij de rotonde, de Vijzelgracht in, verderop de Vijzelstraat genoemd. Halverwege deze straat is gebouw De Bazel aan uw linkerhand.

Vanaf Utrecht:
Bij Amsterdam volg RING OOST. Neem Afslag DUIVENDRECHT (S112). Ga linksaf richting CENTRUM tot de rotonde bij het Amstel Station. Ga rechtsaf naar de brede Wibautstraat, verderop Weesperstraat genoemd. Volg deze weg tot de rotonde van het Mr. Visserplein. Rijd de rotonde driekwart rond, het bord CENTRUM volgend. Rijd langs het Muziektheater, over de Amstelbrug en ga linksaf net over de brug, de Amstel op. Ga bij de eerste gracht (Herengracht) rechtsaf. Bij de eerste kruising vind u gebouw De Bazel schuin aan uw linkerhand.

Vanaf Amersfoort:
Bij Amsterdam volg RING WEST. Neem afslag DUIVENDRECHT (S112). Volg vanaf dit punt de aanwijzingen zoals bij Utrecht.

Parkeren bij De Bazel

Op aanvraag kunnen uw gasten een parkeerplaats reserveren bij De Bazel. Voor parkeergarages in de omgeving van de Bazel verwijzen wij u graag naar onderstaand document:

Klik hier voor parkeermogelijkheden rond De Bazel (pdf-formaat)