Reacties De Bazel

Als organisatie staan wij voor een persoonlijke-, flexibele en klantgerichte aanpak. Persoonlijke aandacht voor de klant en authenticiteit zijn zeer belangrijk in al onze activiteiten.

Wij streven ernaar de klant een zeer klantgerichte, goed georganiseerde omgeving te bieden waarin alles op elkaar is afgestemd en waar het personeel alles in het werkt stelt om de gasten een onvergetelijke en unieke ervaring te bezorgen. Deze manier van werken komt goed tot uiting in de reacties van onze klanten:

Financiële instelling
“Hierbij zou ik graag iedereen van De Bazel die de avond onvergetelijk heeft gemaakt willen bedanken voor hun oprechte toewijding.”

Groot medisch bedrijf
“Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor alle goede zorgen de afgelopen 3 dagen. Door jullie ''service-minded'' houding is onze bijeenkomst als zeer succesvol ervaren!
Ik zal zeker nog's gebruik maken van jullie faciliteiten en het absoluut bij mijn collega's aanbevelen, dus wellicht tot gauw.”

Traditionele netwerkvereniging
“Ik wil jou en je staf zeer bedanken en een welgemeend compliment maken voor de voortreffelijke verzorging en de uitstekende kwaliteit van de lunch zondag. De service was buitengewoon goed en plezierig en ik hoop, dat je onze grote tevredenheid wilt overbrengen.”

Cultureel-maatschappelijke instelling
“Ik wil graag laten weten dat wij het gisteren erg naar onze zin hebben gehad in de Bazel. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. We hebben heerlijk geluncht, goede en vriendelijke begeleiding en de locatie is ook echt super. Zeker iets om naar terug te komen!”

Privé persoon
“Het is alweer een week geleden dat wij ons feest konden vieren in de prachtige Koningszaal. Dat het een enorm succes is geworden is niet in de laatste plaats te danken aan uw voortreffelijke begeleiding en verzorging; heel veel dank daarvoor. Het was een middag om nooit te vergeten en mijn man heeft genoten van alle verrassingen.”

IT bedrijf
“Wij hebben jullie professionele, persoonlijke aanpak als zeer prettig ervaren. Ik hoop dat er veel organisaties gebruik zullen (blijven) maken van jullie vergader faciliteiten.”

Grote vastgoedfirma
“Onze ervaringen met De Bazel zijn zeer positief . Wij zijn zeer te spreken over de entourage, de gang van zaken en zeker ook over de persoonlijke aandacht die aan onze bijeenkomst in november vorig jaar werd besteed.”