Referenties

De Bazel staat inmiddels een bekend als één van de mooiste en stijlvolste trouwlocaties van Amsterdam. Het is daarnaast prettig om zeker te weten, dat deze bijzondere dag vlekkeloos verloopt. Kortom: naast de uitstraling van de locatie is het van belang, dat u op de dag zelf geen omkijken heeft naar de aankleding van de zaal, de catering en de uitvoering van uw specifieke wensen.

Wij begrijpen als geen ander dat uw huwelijksdag een zeer speciale is en staan dan ook vanaf het eerste contact voor u klaar om de betreffende dag succesvol te laten verlopen. Met gepaste trots delen wij dan ook graag de ervaringen van Cathelijne en Christon & Stef en Jim met u!

Cathelijne en Christon

'Als wij terug kijken naar onze huwelijksvoltrekking en receptie in de Bazel, dan overkomt ons iedere keer het gevoel van warmte, charme en uniciteit! De Bazel is een bijzondere locatie in Amsterdam vanwege haar mooie architectuur, haar klassieke uitstraling en de bijzondere geschiedenis. Onze huwelijksvoltrekking op 20 juni 2009 heeft in de koningszaal plaatsgevonden met de portretten van het koninklijk huis op de achtergrond, terwijl onze 65 gasten knus om ons heen zaten. Voor de receptie zijn de deuren naar de zij-ruimtes open gemaakt en hebben we eerst nog even met elkaar het champagneglas geheven en een geweldig heerlijke bruidstaart van Holtkamp gegeten! Daarna waren er ongeveer 150 mensen op onze receptie aanwezig. De luxe canapes waren net even anders- dan- anders, en de verzorging van de hapjes en drankjes verliep vlekkeloos. Kortom, een fantastisch verzorgde dag zonder zorgen voor bruidspaar en bruidspersoneel!'

Stef en Jim

 

 

 

News