VERGADEREN AMSTERDAM?

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering Amsterdam die u en uw gasten op zichtbare- en niet-zichtbare wijze inspireert? Dan bent u voor uw vergadering, seminar, receptie of bedrijfsuitje van harte welkom in De Bazel!

De Bazel staat voor topontvangsten, of u nu met 5 personen komt vergaderen, een seminar tot 200 personen organiseert, een diner tot 350 personen wilt houden of een receptie aanbiedt voor 500 personen. Onze missie is niets meer en minder dan een optimale beleving voor u en uw gasten. Hiervoor bieden wij u van harte het gebouw zelf-, ons hoogstaande cateringaanbod-, ons professionele intake- en planningsproces en de authentiek persoonlijke aandacht van onze gastvrouwen aan.

De unieke sfeer die De Bazel uitademt is moeilijk middels tekst of fotomateriaal over te brengen. De beste manier om de schoonheid en vele mogelijkheden van onze locatie te ervaren is een persoonlijke rondleiding, waarvoor wij u graag uitnodigen. Mocht u op voorhand een dynamische impressie van De Bazel willen ervaren klikt u hier.

Graag stellen wij met u een (vergader)arrangement samen dat tegemoet komt aan uw specifieke wensen. Vergaderen Amsterdam? Bel 020 - 723 05 60 voor meer informatie of reserveer direct voor vergaderen Amsterdam.